Digitaal redactie planbord

Nieuwsbank werkt vooral met freelance redacteuren. Deze zitten door het hele land en kunnen van huis uit werken. Ze werken via een rooster. Persberichten komen binnen via e-mail en worden verwerkt door een van de redacteuren.

De freelancers kunnen met ons "Digitaal redactie planbord" hun eigen diensten inplannen. Wanneer iemand een dienst vrijgeeft gaat er een mail naar de gehele redactiepool en wie het eerst komt die het eerst maalt: die kan de dienst dan online "claimen".
Dienstomzettingen geschieden automatish naar aanleiding van de planning in het planbord, zodat de mail wordt doorgestuurd naar de juist redacteur.
Op deze manier worden ook alle uren bijgehouden (in logboeken) zodat de administratieve afdeling van NIeuwsbank direct inzicht heeft in de gemaakte uren en kosten.

Voorbeelden van projecten van Ragfijn Webservicewebsite blog webshop cms email nieuwsbrief responsive javascript SEO formulier ontwerp fotoalbum rss betrouwbaar enquete mailinglist onderzoeksysteem css webdesign data-koppeling video mobile homepage zoekfunctie concept hosting html meertalig forum mooi werk